Hotels

Weekend Company – Goedkope hotelovernachtingen
Weekend Company is één van de grootste en goedkoopste online aanbieders van korte verblijven in hotels in geheel Europa met ruim 1200 hotels in het assortiment. Naast een hotelverblijf kunt u bij Weekend Company allerlei leuke extra’s boeken zoals bijvoorbeeld een greenfee, beautyarrangement, dagkaartjes voor attractieparken en nog veel meer. Dus Weekend Company is véél meer dan alleen hotels…

Totalstay – Hotels en Vakantie-appartementen
Met meer dan 19.000 aantrekkelijke hotels en 2.000 verzorgde appartementen in meer dan 3.000 wereldwijde bestemmingen is Totalstay een betrouwbare en bekende partij onder de online hotelaanbieders. Totalstay is 5 jaar geleden opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende aanbieder van online en offline accommodaties.
Elke accommodatie beschikt over een volledig rapport aan fotomateriaal, interactieve plattegronden en reisverslagen welke zijn opgesteld door professionele reizigers die elk object persoonlijk hebben ervaren. Hierdoor krijgt u een nauwkeurig, volledig en bijgewerkt beeld van iedere accommodatie.

mdHotels – Goedkope hotelovernachtingen
Wij bieden hotelovernachtingen tegen lage prijzen in meer dan 25.000 hotels in meer dan 6.000 bekende bestemmingen over de hele wereld. Onze voordeeltarieven zijn tot 70% goedkoper dan normale hoteltarieven, inclusief in sommige van de populairste en duurste steden ter wereld. Dit maakt van mdHotels een zeer interessante partij om uw hotelaccommodatie te boeken.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS