Kamperen

Alles wat u wilt weten over kamperen
Kampeerinfo.nl is een informatieve site voor kampeerders.Informatie: o.a.: hoe pleeg ik zelf onderhoud aan caravan & camper, alles over banden en velgen, rijden met een caravan, belading van auto en caravan, maximum snelheden met een aanhangwagen en tips van kampeerders
Nieuws: Het laatste kampeernieuws met o.a. algemeen kampeernieuws en nieuws over kampeerartikelen.

Adressen: hier vindt u de adressen van leveranciers en importeurs van kampeerartikelen

Campings: hier vindt u de adressen voor campings in heel Europa

Vraag & aanbod: koop of verkoop gratis uw kampeerspullen

Special: televisie op de camping

Special: caravan movers

Kampeerwinkels: het complete overzicht van kampeerwinkels van Nederland

Camplife: Website van de Kampeer en Caravan Industrie
Camplife informeert u graag over een zorgeloze vakantie met de tent, vouwwagen, toercaravan, kampeerauto of stacaravan.

NTKC – Nederlandse Toeristen Kampeer Club
De NTKC houdt zich al sinds 1912 bezig met kamperen in Nederland. Als club houden we ons bezig met kamperen op een eenvoudige en rustige manier. Hierbij staan respect voor de natuur en voor elkaar voorop. Hiervoor hebben we als club een aantal mooie en rustige terreinen verspreid over het land, welke wij zelf bezitten en onderhouden. We houden ons dus niet alleen bezig met kamperen in de natuur, maar ook met de natuur waarin wij kamperen.De NTKC staat voor:
· Sportief en actief kamperen.

· Kamperen met bescheiden middelen.

· Volop rust en ruimte.

· 22 terreinen door heel Nederland.

· Nooit reserveren.

· Op fiets-, loop- en kano-afstand.

· Respect voor natuur en milieu.

Nederlandse Caravan Club
De Nederlandse Caravan Club (NCC) is een vereniging van ruim 4000 enthousiaste en actieve caravangebruikers. De vereniging richt zich op het stimuleren van toeristisch gebruik van de caravan, binnen en buiten Nederland.Er worden jaarlijks reizen en tochten georganiseerd. Daarnaast vele, vaak spectaculaire weekendevenementen, waarbij op unieke locaties wordt overnacht. NCC-leden kunnen gebruik maken van een verzameling eigen clubterreinen, vaak gelegen in natuurgebieden. Goedkoop, want beheer en onderhoud wordt door vrijwilligers verzorgd. De faciliteiten zijn eenvoudig maar er zijn altijd schone sanitaire voorzieningen.
Er zijn clubterreinen waar je prima kunt surfen of zwemmen. Op de NCC-clubterreinen zijn geen zwembaden aanwezig en ook geen discotheken. Maar soms zijn ze wel in de directe omgeving te vinden.
De leden delen graag hun kennis en ervaring met anderen. Een aantal leden geeft technische ondersteuning en advies. Er zijn trainingen voor het manoeuvreren met caravan-combinaties, zelfs in competitieverband!

Iedere maand komt het tijdschrift ‘De Caravan’ in de bus vallen. De kinderen van de leden hebben elkaar ook gevonden en organiseren ook zelf allerlei activiteiten.

Libéma Vakantieparken
Fantastische bungalows, tenten, stacaravans en kampeerplaatsen op de leukste vakantieparken waaronder de Beekse Bergen!

Rent a tent – Kamperen zonder zorgen!
Rent-a-Tent, kampeervakanties zonder zorgen!Een uitgebreid aanbod in héél Europa voor volledig ingerichte bungalowtenten en mobilhomes.
Rent-a-Tent is al ruim 20 jaar aanbieder van kant-en-klaar kamperen en heeft de afgelopen jaren fors uitgebreid. Het komende kampeerseizoen worden wederom duizenden klanten begroet door onze Nederlandstalige beheerders op één van onze campings in Europa!

Het aanbod van volledig ingerichte bungalowtenten en mobilhomes bestaat uit de volgende landen: Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Italië en Kroatië.

Bij Rent-a-Tent vindt u scherp geprijsde kampeervakanties en zijn er in het voor- en naseizoen zeer interessante kortingsregelingen.

Voordeel:
Rent-a-Tent werkt met variabele aankomst- en vertrekdagen, dus het is NIET verplicht om zaterdag – zaterdag te reserveren!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS