Reisverhalen

Zoover – Vakantie Beoordelingen
Hét online vakantieplatform waar reizigers een beoordeling kunnen achterlaten over een vakantiebestemming of -accommodatie. Op dit moment zijn er meer dan 250.000 beoordelingen achtergelaten. Hierbij kan gedacht worden aan hotels, appartementen, campings, vakantieparken, vakantiehuizen en meer. Daarnaast kan er ook een beoordeling over vakantie bestemming gegeven worden. Accommodaties kunnen worden beoordeeld op criteria als ligging, bereikbaarheid, service, prijs/kwaliteit en algemene indruk.

Reisverhalen.net – Reisverslagen uit alle landen
Reisverhalen en reisverslagen uit alle delen van de wereld: meer dan 100 landen. Tevens nuttige links (visa, ambassades, klimaat, reisinfo). Ben je op zoek naar onafhankelijke informatie over je reisbestemming? Hier lees je de verhalen uit de eerste hand!

Reisweb – Reisverhalen
Reizigers vertellen hun reisverhalen, geven recensies, hun vakantietips en delen hun ervaringen.Met meer dan 3.750 reisverhalen en ruim 1.800 recensies van vakantiebestemmingen biedt Reisweb ook jou vast de informatie die je zoekt. Op Reisweb vind je veel verhalen over bekende vakantiebestemmingen als Frankrijk, Griekenland en Turkije, maar ook de wat ‘exotischere’ oorden worden niet vergeten. Kijk bijvoorbeeld eens bij deze verhalen over Belize of Maleisië.

Reiservaringen Berry en Wilma

Wij zijn Berry en Wilma en wij hebben enkele jaren geleden het reizen met een camper ontdekt.
Zoals je ook elders op deze website kunt lezen hebben we voordat we de camper kochten eerst veel verre reizen gemaakt.

Eenmaal met de camper op pad kwamen we er snel achter dat het onafhankelijk zijn en het kunnen gaan en staan waar en vooral ook wanneer je wilt erg prettig is. Het kunnen meenemen van onze poezen was ook een reden om deze manier van reizen te gaan ontdekken.

Tot op heden hebben we er nog geen moment spijt van gehad. Het wordt eigenlijk alleen maar leuker. De camper is geheel naar onze wensen ingericht, en als we op pad gaan en de kastjes zijn gevuld met onze eigen spulletjes is dat geweldig.

Van elke reis die wij maken schrijven we een reisverslag en vullen wij het reisverlag aan met mooie foto’s. We schrijven de reisverhalen zoals wij het beleven. Neem rustig de tijd om onze verhalen te lezen, of kom nog eens terug.

WWW.ONZEREISERVARINGEN.NL

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS