Verre Reizen

Caribbean Specialist – Vakantie reizen naar Aruba, Bonaire en Curacao
Al 20 jaar lang biedt Nile Travel de meest gevarieerde en bijzondere Egyptereizen aan. Nijlcruises, rondreizen, stedentrips, duikreizen, strandvakanties, oases en het bruisende Cairo zijn in ons aanbod te vinden.
Vanaf heden zullen wij ons ook oriënteren op de Caribbean. Het is mogelijk om via Nile Travel de schatrijke eilanden, Aruba, Bonaire en Curaçao te bezoeken. We bieden voor iedere doelgroep een zo compleet mogelijke reis aan. Zo kunt u op Aruba heerlijk genieten van de parelwitte stranden, de flora en fauna van Curacao bezoeken en/ of de fantastische onderwaterwereld van Bonaire ontdekken. Op ieder eiland kunt u duiken, watersportactiviteiten beoefenen en natuurtochten meemaken. Verder is de Caribische sfeer voor iedere avondliefhebber een aangename verrassing door de gezelligheid bij bars,restaurants, casino’s etc.

Bij aankomst wordt u door een van onze vertegenwoordigers opgewacht en begeleidt naar het hotel. Zij zullen u verwelkomen en verder inlichten over de mogelijkheden en service.
Net als bij de Egyptereizen proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Voor advies, reisverlenging of andere vragen kunt u ons altijd bellen of mailen op ons kantoor.

Bovendien gaan onze reizen altijd door, zelfs als u met zijn tweeën of alleen reist (bijzondere omstandigheden daargelaten). Indien u bij Nile Travel boekt hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Alles is tot in de puntjes geregeld.

Marokko Reizen
Marokko is een fantastische toeristische bestemming.
Wie bij Marokko denkt aan een grote, droge zandvlakte, staat een aangename verassing te wachten.
Het land heeft een prachtige kust met afwisselend rotsen en stranden, gelegen deels aan de Atlantische Oceaan en deels aan de Middellandse Zee. Agadir is een mondaine badplaats met een aangename temperatuur en waar de zon vrijwel het gehele jaar door schijnt.

Natuurlijk vindt u ook woestijn in Marokko. In het zuiden ligt het begin van de Sahara. Maar u vindt er ook prachtige watervallen, rotsen, kloven en rivieren. In het Atlasgebergte, met als hoogste berg de Toubkal (4167m), vindt u schilderachtige dorpjes gelegen tussen groene vlaktes en sinaasappel- en olijfboomgaarden.

Laat u verassen door de overdaad aan cultuur.
Ontdek de koningssteden met hun rijke verleden, zoals Marrakech met haar typische Oosterse sfeer. Bezoek eens een kasbah of neem een kijkje in de Medina’s. In de, veelal oude, centra van de koningssteden vindt u de zogeheten ‘souks’, markten waar u o.a. prachtig Marokkaans handwerk kunt kopen. De bekendste steden zijn Casablanca, Agadir, Marrakech, Rabat en Tanger.

Marokko-reizen is een activiteit van Nova vakantiereizen. Nova-tours is lid van het ANVR, SGR en Stichting Calamiteitenfonds.

Egyptespecialist – De Specialist voor uw reis naar Egypte
Egyptespecialist is een van de grootste Nederlandse online reisbureau’s gericht op reizen naar Egypte. Het aanbod varieert van low-budget zonvakantie tot en met luxueuze, geheel verzorgde Cruise vakantie, daarnaast wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de diverse duik-mogelijkheden.
Met een ruime keuze aan bestemmingen zoals Hurghada, Sharm el Sheikh, Marsa Alam, Luxor, El Gouna, Dahab en Cairo!

Nova Amerikareizen – reizen naar de Verenigde Staten
Vakanties met een eigen beleving. Wij zorgen voor de vlucht, autohuur en accommodaties. En u? U reist, verwerkt de impressie van het onbekende en geniet.

Citytrip Tokyo
Stedentrips beperken zich vaak tot Europa of New York maar tegenwoordig is Tokyo ook prima te bereiken. De kosten voor een vliegticket liggen rond de 500 euro waardoor ze niet veel duurder zijn dan een retourtje naar New York. Vliegen vanaf Dusseldorf loont soms ook om in plaats vanaf Schiphol te vliegen. Daarnaast heeft Tokyo misschien nog wel meer te bieden dan want je kan er een perfecte mix tussen de oude en nieuwe cultuur vinden. Bekijk hier de leukste bezienswaardigheden in Tokyo!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS