Wintersport Vakanties

Snowtime – Wintersport, lastminutes skivakanties
Wintersport, skien, snowboarden, langlaufen of wandelen? Snowtime Travel biedt wintersportvakanties tegen scherpe prijzen in Frankrijk, Oostenrijk, Canada en USA. Op onze site lunt u snel zoeken naar beschikbaarheid en eenvoudig online boeken.

Time Out Tours – Wintersport Frankrijk
Op deze site vindt u een uniek en riant aanbod van reizen naar Franse wintersportplaatsen. U kunt bij Time Out Tours terecht voor de bekende skibestemmingen maar wij presenteren u ook graag die kleine authentieke dorpjes. Dorpjes waar nauwelijks Nederlanders komen en waar u echt wel een beetje Frans moet spreken om uw weg te vinden. Het liefst zouden we u alle gebieden in Frankrijk voorstellen; wist u dat er meer dan 100 zijn? We laten het bij een selectie van ruim 60 bestemmingen. En mocht u uw favoriete gebied niet vinden, daag ons uit!
Onze liefde voor de Franse skigebieden is diepgeworteld. Al sinds 1978 komen we in de Franse Bergen, destijds als eerste Nederlandse reisorganisatie. Nog steeds zijn de Franse skigebieden ongeëvenaard. Sneeuwzekerheid, brede pistes, nauwelijks wachttijden en skiën tot aan de voordeur, is het niet fantastisch? Na bijna 30 jaar ‘Skiën in Frankrijk’ durven we ons een echte specialist te noemen, met nog steeds een vleugje pioniersgevoel. Ieder jaar vinden wij voor u weer die ene verrassende bestemming. Wij begeleiden u naar dat unieke stukje Alpen dat u zelf misschien niet had gekozen, maar waar uw verwachtingen ruimschoots worden overtroffen. Bij Time Out Tours treft u een hecht team specialisten aan die persoonlijk de bestemmingen ontdekken en selecteren.

Een groot voordeel van wintersport in Frankrijk is het lange seizoen. Met Time Out Tours profiteert u maximaal, al in november openen we het seizoen en pas in de eerste week van mei geven we ons gewonnen, maar niet nadat we een spetterende seizoensafsluiting hebben georganiseerd in Val Thorens!

Of u nu van skiën, snowboarden, langlaufen of andere wintersporten houdt, of u met z’n tweeën, met vrienden, familie of een groep op vakantie gaat, de Franse Alpen zijn het summum op het gebied van wintersport. En hadden we het al gehad over de fantastische keuken? En de mooie Franse wijnen? Er zijn oneindig veel redenen om deze winter de Franse Alpen op te zoeken.

Overtuig u zelf en kom met ons Skiën in Frankrijk!

Snowexpres – voordelige wintersport vakanties
Goedkoop op wintersport?
Snowexpres.nl (ANVR/SGR) is uitgegroeid van een online pionier tot een wintersport-specialist met een zeer uitgebreid aanbod. Meer dan 200 zorgvuldig geselecteerde en voordelige accommodaties op meer dan 100 bestemmingen, waarvan meer dan de helft in Oostenrijk.

Perfect Chalet – Chalets huren in wintersportgebieden
Perfect voor een weekend en/of weekje weg met de familie of vriendengroep. PerfectChalet biedt een groot aantal vakantiehuizen, appartementen en chalets in de mooiste wintersport gebieden in o.a Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, Italië en Frankrijk aan. Het aanbod is geschikt voor elk budget!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS